שף אסף גרניט, היועץ האסטרטגי של נעמן, הפתיע בשבוע שעבר עשרות נציגי וועדי עובדים ומנהלי רווחה ומשאבי אנוש בחברות המובילות במשק, ביניהן תנובה, בתי זיקוק, חברות היי טק ונציגי עיריות ומועצות שהגיעו למשרדי נעמן גרופ בראש העין במסגרת תערוכת הוועדים לקראת ראש השנה.
גבי אזור ואסף גרניטגבי אזור ואסף גרניט
גבי אזור ואסף גרניט
(צילום: טלית ארליך)

אסף גרניט במשרדי נעמן גרופ אסף גרניט במשרדי נעמן גרופ
אסף גרניט במשרדי נעמן גרופ
(צילום: טלית ארליך)
לאחר שהתרשמו מהחידושים והטרנדים בעולם הבישול והאירוח בישראל וסיימו עם ענייני הביזנס שלשמם התכנסו, גילו האורחים שהאירוע זימן להם גם מפגש מרתק ולא פחות חשוב - גם טעים, עם השף המוערך.
המנה של אסף גרניט, טרטר טונה בווינגרט פטל על חלה שרופההמנה של אסף גרניט, טרטר טונה בווינגרט פטל על חלה שרופה
המנה של אסף גרניט, טרטר טונה בווינגרט פטל על חלה שרופה
(צילום: טלית ארליך)
גרניט נתן הרצאה ייחודית על עסקי המסעדנות ושיתף בחוויותיו האישיות. בהמשך הדגים והכין למשתתפים מנת טרטר טונה בווינגרט פטל על חלה שרופה שגרפה שבחים רבים.