פרויקט 'ספיישל לתת' הינו פרויקט קולינרי- חברתי וייחודי אשר לאור הצלחתו בשנתיים האחרונות, יופק השנה בפעם השלישית בין התאריכים 21.8.18-4.9.18.
4 צפייה בגלריה
גם אוכלים וגם תורמים. מסעדת הגארג'. צילום: דודי אייזנטל
גם אוכלים וגם תורמים. מסעדת הגארג'. צילום: דודי אייזנטל
גם אוכלים וגם תורמים. מסעדת הגארג'. צילום: דודי אייזנטל
השנה יתקיים הספיישל בשיתוף למעלה מ-50 מסעדות וברים מובילים בכל רחבי הארץ אשר יצרפו לתפריט הקיים שלהם את תפריט 'ספיישל לתת'. תפריט הספיישל יכלול 1-4 מנות ומשקאות שיתבססו על המוצרים המצויים בארגז המזון שמחלק ארגון לתת למשפחות נזקקות.
4 צפייה בגלריה
ספיישל לתת במסעדת "הסדנה". צילום: יהב יעקב
ספיישל לתת במסעדת "הסדנה". צילום: יהב יעקב
ספיישל לתת במסעדת "הסדנה". צילום: יהב יעקב
הרווחים ממכירת המנות והמשקאות שהסועדים יבחרו להזמין מתפריט זה, יועברו למשפחות נזקקות באמצעות ארגון לתת, לקראת ראש השנה.
רשימת המסעדות והברים המשתתפים השנה ב-"ספיישל" הינה מגוונת מאוד ובפריסה ארצית רחבה.
4 צפייה בגלריה
מסעדת "כרמים". צילום: ג'רמי
מסעדת "כרמים". צילום: ג'רמי
מסעדת "כרמים". צילום: ג'רמי
בין בתי העסק שלוקחים חלק: קבוצת המסעדות מחניודה: מחניודה, יודל'ה, הסדנא וטלביה, ויקי כריסטינה, יאקימונו, אונזה, מזנון, מגדלנה, כרמים, הנמל 24, הגראז', מסעדת הבוקרים, איטליאנו דה לה קוסטה, טאקריה, מקסיקנה, צ'אנג בה, ג'אספר ג'ונס, ביר גארדן, ביגי זי, טורו, דרמה, איז'ו ובבט, וונג, קפטן קארי, ג'קו סטריט, ואלרו, המזנון-קיטשן סטיישן, סטיישן 9, אדום, יקב הרי גליל, זוזו בר, קפה זוהו, בייליס, פאו וואו, פרנצ'סקה, לוצ'נה, ליבירה, קאלדו, ברבסבא, סימטא, בר רחוב, חנה'לה, מילה בים , מי-קאסה, בנג'י, פרלה, בלקינד, אספרסו בר, פוקצ'ה גן הצפון, רוטנברג, קפה יום טוב, רג'ינה וכתר המזרח.
4 צפייה בגלריה
פרח כרובית ב"מזנון". צילום: אנטולי מיכאלו
פרח כרובית ב"מזנון". צילום: אנטולי מיכאלו
פרח כרובית ב"מזנון". צילום: אנטולי מיכאלו
בין המנות הייחודיות שיחכו לכם במסעדות: ב"מחניודה" יגישו סייגון חציל - בייבי ג'ם ממולא בטרטר חציל, ויניגרט ג'ינג'ר וליים, קשיו, צ'ילי חריף, כרוב ויוגורט עיזים; ב"ויקי כריסטינה" יחכה לכם טאקו קון קריספי קלמאראס - טבעות קלמארי מטוגנות עם איולי שום שחור, פיקו דה גאיו וטבאסקו בתוך טורטייה; ב"כרמים" תוכלו לטעום בקלוואה טלה - עלה פילו במילוי בשר טלה קצוץ בתיבול אוריינטלי, מונח על טחינה גולמית וסילאן בעיטורי שקדים קלויים; ב"אונזה" תהנו מקינוח טרה לצ'ה - עוגת חלב, טופי מלוח, קדאיף.