הפעם בחרתי בפסטה ועופיונים. תבשיל קל, שמתאים מאוד לצהריים או לערב, וגם לשבת. אפשר להכין הכול מראש ולהרכיב את הסיר ולהכניס לתנור סמוך לארוחה. לא חייבים לדייק - זה סיר שמשתבח עם הזמן, מעין חמין מקרוני מקוצר עם תיבול קצת אחר. עיקר כוחו בזכות הבישול הקצר, שבאופן פלאי אינו מורגש במבחן התוצאה. הסיר הזה, למרות צניעותו, תמיד מתקבל בשמחה אצל הגדולים והקטנים.
אני מעדיף להשתמש בעופיונים או עוף ללא אנטיביוטיקה ושלל חומרים מיותרים. קצת יקר, אך עדיף בעיניי. בהחלט שווה השקעה, טעמו אחר לגמרי וכך גם התבשיל כולו.